WIE BEN IK... 

WIE BEN IK...

Ik ben veertig een een beetje en woon in Noord-Holland ongeveer 40 kilometer boven Amsterdam. Ik ben getrouwd met Frank en samen hebben wij vier kinderen. Ramon, Dayenne, Danique en Ferron. Bij ons thuis is het dus nooit rustig. Daarbij komt nog eens een grote hond en een kleine kat en een nog kleinere konijn en hamster en de beestenboel is compleet.

Mijn kinderen zijn natuurlijk mijn inspiratiebron. Ik zou het liefst alles van ze willen vastleggen. Want iedereen zegt altijd wel "ze worden zo snel groot" en dat is ook zo.
Als ik naar mijn eigen foto album van vroeger kijk, zie ik zoveel mooie plaatjes voorbij komen die ik koester. Samen met mijn zusje in bad, mama helpen met eten koken, slapen gaan en verhaaltje lezen. Ik zie mijn oude knuffels weer voorbij komen. Die momenten zijn goud waard. Documentaire fotografie met emotie, dat leg ik graag vast. De Day in the Life fotosessie is daarom mijn favoriete als fotograaf.

Maar ook Beloved fotografie heeft mijn hart gestolen. Ik weet niet meer wat "normaal" fotograferen is. Door mijn opleiding tot Beloved fotograaf/Teacher ben ik me nog bewuster geworden van de connectie tussen geliefden of ouders en hun kinderen. Er zijn nu ongeveer 10 teachers wereldwijd en ik ben er supertrots op dat ik bij deze warme club mag horen en de Beloved techniek mag overbrengen op mijn collega fotografen. Maar vooral het fotograferen van mensen zoals ze echt zijn zonder het moeten, zonder de "cheese" lach. Genieten van de momenten samen en dat te mogen vastleggen is nog steeds heel bijzonder.

Door mijn belevingen als Beloved fotograaf, fotografeer ik graag koppels en gezinnen. Ik neem ze mee in deze ongelooflijke ervaring met een prachtige fotosessie als resultaat. Ik geniet enorm van de foto's van alle bijzondere momenten die jullie samen beleven. Zowel in een portretsessie als een documentaire reportage zit gevoel in alles wat jullie zien.
 
Ook een bruidsreportage vind ik geweldig om te doen. Niets maakt mij gelukkiger dan met een bruidspaar de hele dag meelopen. Ik geniet van de spannende momenten van het ophalen, het ja-woord en de ontspanning van een reportage en het feest.

Nog even een paar steekwoorden...
Lieve man, 4 fantastische kids, hond, poes, konijn, kaarsjes als het donker wordt, veel speelgoed in huis, koekjes bakken, BBQ met vrienden, slingers en ballonnen, boerenkool met worst, veel zon maar ook sneeuw, chocolade, kleine dorpjes, appeltaart met slagroom, dansen, open haard, radio hard aan, Nederlandse muziek, avontuurlijke vakanties,


Fotocredits: Gwendolyn Pieters

 

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston