Workshop Moment Design/Beloved WORKSHOP BELOVED/MOMENT DESIGN FOTOGRAFIE.

In deze tijd waar iedereen tientallen “selfies” per dag maakt en er honderden camera’s zijn moet je een verschil maken in fotografie. Iets wat mensen zichzelf niet kunnen geven maar wat JIJ wel kan.
http://yvettevlaar.blogspot.nl/2015/04/beloved-fotografie-is-het-nieuwe.html
 
Een BELOVED fotosessie is geen gewone fotosessie. Het is even stilstaan bij alles wat je hebt, je leven, je liefde, alles waar je van houdt. Er worden herinneringen opgehaald en gedeeld.  Het is een unieke beleving en graag leg ik dat vast.
Het resultaat is dan absoluut geen "cheese" foto maar een echte lach en uitdrukking, zoals iedereen die van je kent. Ook voor degene die op de foto gaan is dit geen moeten maar mogen.

 
Voor wie is de workshop geschikt?
De workshop behandelt niet de technische kant van de fotocamera maar wel de omgang met mensen. Fotografeer je vaak mensen en wil je dat op een ontspannen manier doen zonder geforceerde “cheese” lach dan is deze techniek perfect. De workshop is dan ook geschikt voor de beginnende als de gevorderde fotograaf.
 
 
Wat houdt de workshop in?
Graag wil ik aan jou vertellen hoe je BELOVED fotografie in je eigen werk kunt toepassen, een paar handvatten geven of bij meer interesse hoe je de weg naar Beloved fotograaf kunt volgen.
In de ochtend geef ik wat uitleg over de BELOVED/Moment Design techniek en ’s middags na de lunch gaan we ook nog een koppel fotograferen om het effect direct te kunnen waarnemen of zelf uit te voeren. (neem je camera dus mee.) Bij de workshop ontvang je verder geen invites maar genoeg inspiratie om zelf aan de slag te gaan.

 
Waar moet je heen?
De workshop vindt plaats in een mooie presentatie ruimte in Benningbroek (vlakbij Hoorn) Noord-Holland. Vlakbij is een leuk parkje waar de fotoshoot plaatsvindt.
 
 
Wanneer is de workshop?

Data 2018 volgen zsm


Ik werk met kleine groepjes zodat er veel ruimte is voor persoonlijke vragen.

Minimaal 4, maximaal 6 deelnemers.

 
Wat zijn de kosten?
De prijs van de workshop is € 199 euro excl. BTW (€ 240 euro incl. BTW).
Inclusief koffie, thee en wat lekkers. Verder zijn er voldoende drankjes aanwezig.
Ook ontvangt iedereen een origineel workshop boekje waarin je nog wat termen kunt nalezen.


Na de workshop?
Omdat je na de workshop vaak nog met heel veel vragen blijft zitten, voeg ik je na de workshop toe aan de speciale Facebook groep. Hierin zitten allemaal Beloved geinteresseerde fotografen die elkaar graag verder op weg helpen. 


Voor meer info over mij en voorbeelden van mijn fotografie kijk in mijn portfolio
 
Wil jij zelf meer weten, of ken je iemand die meer over BELOVED fotografie wil weten, meld je dan aan via info@yvettevlaar.nl of via het contactformulier.
Vermeld bij je aanmelding de workshopnaam, naam, adres, telefoonnummer, website en eventueel je BTW nummer (zakelijke Belgische fotografen)


Reacties van cursisten

Ik vond het in 1 woord: FANTASTISCH! Yvette legt het geweldig uit, is iemand waar je je snel op je gemak voelt. De 1 minuut stilte (en het vervolg hierop) voelden in eerste instantie wat ongemakkelijk, maar wow…wat bizar wat er vervolgens gebeurd. Het was ook erg leuk dat er een stel langs kwam waar we gelijk op konden oefenen, en ook van hun hoorden hoe anders het was dan een gewone shoot. Het is gewoon echt plezier hebben! Vanmorgen zelf een shoot gehad, en even een stukje toegepast bij de papa en mama. Ze vonden het geweldig, zeiden ook gelijk, het is ‘echter’!
Wendy

Warm welkom, goed voorbereid. Alles lag klaar, verhaal helder, mooie afwisseling met luisteren en beeldmateriaal.  Daarbij wil ik even zeggen, dat jij een hele lieve/mooie uitstraling hebt en dat je echt geniet van wat je doet en dat ook weer doorgeeft, bedankt!
Nicolet


Erg interessant, leuk, leerzaam. Ik ben enorm enthousiast geworden over Beloved en ik ga er op den duur zeker meer mee doen.
Cindy


Een superleuke dag en zeker de moeite waard. Prima locatie en een hele goede uitleg van Yvette. Ik ben heel blij dat ik het heb gedaan.
Pamela

Ik had de workshop al eens gedaan alleen toen in een grote groep met 12 personen. Dat was iets teveel voor mij. Nu we werkte in een kleine groep heb ik er veel meer van op gestoken en vond ik dit veel fijner om te doen.
Sjouke


Dat was even een duidelijke uitleg! Ik weet nu dat ik nooit meer gewoon mensen in de camera laat kijken. Wat een mooie locatie en ik kreeg voldoende handvatten om weer vol energie verder te gaan.
Susan


Iedereen denkt bij een fotografie workshop altijd aan de technische aspecten maar ik heb nu gezien dat dat slechts een deel is. Omgang met je klant is minstens zo belangrijk en Beloved doet dat toch wel op een hele mooie manier.
Esther


Ik ben nog helemaal in de duizelstand. Wat een informatie en wat een prachtige methode. Ga weer vol aan de slag met alle informatie :-)
Renate

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston