Farewell Moments Photography 

Farewell Moments Photography Farewell Moments Photography zorgt voor het vastleggen van de allermooiste momenten bij het nemen van afscheid. De allerlaatste fotoshoot meestal met gezinnen en families waarbij  er iemand terminaal is of het vastleggen van de afscheidceremonie.
Daar waar iedereen bezig is om een zo mooi mogelijk afscheid te creëren, leggen wij deze momenten vast omdat het te waardevol is om het zomaar te laten vervagen.

Wij zijn twee fotografen Yvette Vlaar en Gonnie Helfrich met de zelfde passie. Bijzondere liefde volle momenten  vastleggen in een prachtig album zodat je herinneringen hebt om vast te houden.  Wij kunnen iets geven wat mensen zichzelf niet kunnen geven. Een fijn gevoel, een tastbare herinnering, momenten met elkaar.

Een dapper jongetje dat de oneerlijke strijd tegen kanker verliest, een geliefde oma die de tekenen van het leven in haar schitterende gezicht heeft staan, een jonge moeder en echtgenote, die haar warme hart helaas mee moet nemen naar een ander bestaan of een klein nieuw leven wat de eindstreep niet haalde. Je wilt deze mensen blijven onthouden, zoals ze zijn, maar ziet door de tranen de beelden even niet meer en leeft van dag tot dag. Op die momenten kunnen foto’s houvast bieden. Onze foto’s bieden een dierbaar bezit in een moeilijke tijd, waar je naar kunt kijken wanneer de wereld weer even stilstaat.

Laat je troosten door herinnering en voel de liefde opnieuw. Want het is het aandenken aan jouw dierbare dat je op de been houdt.  Wij zorgen voor een blijvende herinnering aan jouw geliefde met passende foto’s in een zeer persoonlijk en tastbaar aandenken.

Door onze opleiding tot Beloved Fotograaf zijn we ons nog bewuster geworden van de
connectie tussen geliefden, ouders en hun kinderen en de connectie met jezelf.

Door samen te werken onder een concept kunnen we onze beelden nog krachtiger maken, we steunen en helpen elkaar. Daarnaast zijn we een back-up voorelkaar. Yvette en Gonnie hebben gezamelijke veel eigenschappen die ze toepassen in hun fotografie:

professioneel, bewust, betrokken, verbonden, eerlijk 

Wil je nog meer weten over Farewell Moments Photography, klik dan op de link hier

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston